Hitri kontakt

PD Velenje

Prešernova 22/d,
3320 Velenje
(0)3 587 11 34
info(at)pd-velenje.si

Foto natečaj-test Planinsko društvo Velenje

Fotografije nas spremljajo od ranega otroštva. Fotografirali so nas profesionalni fotografi, starši, otroci, fotografiramo sami. Veliko lepih trenutkov je za vedno ovekovečenih. Vsak rad pogleda dobro fotografijo in če je to fotografija znanca, je to še poseben užitek.

Fotografijo meseca bomo pričeli zbirati v letu 2017,

komisija jih bo ocenila, najlepše bodo objavljene na naši spletni strani, v letu 2018 pa bodo krasile naše domove.
Fotografirajte in delite utrinke, ki jih boste ujeli v objektiv z nami!

Organizator: Planinsko društvo Velenje, Prešernova cesta 22/d, 3320 Velenje

Prijava na natečaj:

Vsak član PD Velenje lahko sodelujejo na natečaju z največ štirimi fotografijami mesečno, ki bodo ocenjevane ločeno. V kolikor bi posamezen član na natečaj poslal več fotografij, se bo upoštevalo zadnje štiri fotografije po abecednem ali številčnem vrstnem redu.

Poslano fotografijo morajo spremljati podatki o avtorju in fotografiji, v izbor pa bodo uvrščene le fotografije z izvorno ločljivostjo vsaj 1600 x 1200 svetlobnih točk (pixlov) v standardni barvni paleti RGB in jpg formatu, kar je izhodni format večine današnjih digitalnih fotoaparatov. Udeleženci/člani PD Velenje morajo fotografije poimenovati na sledeč način: {naslov}_{zaporedna številka fotografije}_{ime in priimek avtorja}.jpg npr.: mojaslika_2_janeznovak.jpg

V spremljajočem elektronskem sporočilu naj bodo navedeni naslednji podatki:

  • ime in priimek avtorja,
  • naslov fotografije,
  • telefonska številka
  • izjava o avtorstvu: “{IME PRIIMEK} potrjujem, da sem avtor(ica) poslane fotografije.”

V natečaju bodo sodolovale vse prispele fotografije, ki bodo zadostile tehničnim pogojem in temi natečaja. Organizator ima pravico, da ne vključi fotografij brez osebnih podatkov avtorja in fotografij, ki kažejo žaljiv ali kako drugače z zakonom nedovoljen ali neetičen motiv. V primeru, da so na oddanih fotografijah upodobljene osebe, ki jim na podlagi veljavnih predpisov pripadajo osebnostne ali kakršnekoli druge pravice, udeleženci natečaja zagotavljajo, da so pridobili ustrezna dovoljenja upodobljenih oseb za uporabo fotografij z njihovo podobo.

Fotografije z opisom avtorja pošljite do vsakega zadnjega dne v mesecu za tekoči mesec na naslov: info@pd-velenje.si ali preko spodnjega obrazca za oddajo fotografije

Pogoj:

Avtor fotografije mora biti član PD Velenje.

Cilji natečaja: PD Velenje želi obogatiti arhiv fotografij, ki ga uporablja za promocijske namene, in hkrati spodbuditi kreativnost članov. Zato vabimo k sodelovanju vse ljubiteljske in profesionalne fotografe iz PD Velenje, ki so pripravljeni ustvarjati svoja umetniška oz. dokumentarna dela na teme, ki se vsebinsko nanašajo na prostor naše dežele.

Lahko se odločate za najrazličnejše motive – panoramske posnetke, podobe iz narave, portrete, detajle, utrinke z izletov ali pohodov… Posnetki, iz katerih ni razvidna takšna ali drugačna umeščenost v prostor (npr. posnetki cvetja, nebesnih pojavov, izdelkov, rojstni dnevi ipd.), so nesprejemljivi.

Avtorske pravice: Pošiljatelji fotografij z navedbo svojega kontaktnega naslova zagotavljajo avtentičnost in avtorstvo poslanih fotografij. Avtorji fotografij prenesejo materialne avtorske pravice za potrebe promocijskih dejavnosti PD Velenje, pri tem pa obdržijo moralne avtorske pravice (objava avtorstva v primeru uporabe). Avtorji vseh na natečajih poslanih del se strinjajo z objavo fotografij in kontaktnega naslova v spletnem arhivu PD Velenje v resoluciji 800 slikovnih točk ( v smeri krajše stranice) za nedoločen čas.

Pogoji za sodelovanje na natečaju PD Velenje " Fotografija meseca" se objavijo na spletni strani www.pd-velenje.si in začnejo veljati 1.1.2017.

Fotografirajte in nam pošiljajte fotografije!

Fotografije pošljite na e-naslov: info@pd-velenje.si ali preko spodnjega obrazca za oddajo fotografije

Več jih bo, bolj bo zanimivo!

VABLJENI vsi ljubitelji dobrih fotografij!

System ERROR!
DB Error: You have selected an Invalid Id - #2
More Information:
  • Date : December 2, 2022, 1:10 am
  • Function: Core::getRowById()
  • Script: /page/foto-natecaj2019/
  • Go Back to previous page