Hitri kontakt

PD Velenje

Prešernova 22/d,
3320 Velenje
(0)3 587 11 34
info(at)pd-velenje.si

Napovednik izletov in pohodov Izletniško vodniški odsek, mladinski odsek in markacijski odsek

Izlet / Planinarjenje po otokih - Lastovo

Datum odhoda: 27-09-2019
Sekcija: PD Velenje
Vodja izleta / vodnik: Marjan Karlovčec
395
Pot izleta: planinarjenje po otokih
Zborno mesto in ura odhoda:
Prevoz:
Zahtevnost poti in čas hoje: lahka, navzgor , navzdol
Potrebna oprema/dokumenti:
Rok prijave:
To je izlet brez rezervacij.

HOTEL SOLITUDO

se nahaja na najbolj južnem hrvaškem otoku Lastovo. Je edini hotel na otoku. Otok Lastovo je ena od najbolj ohranjenih oaz narave na Mediteranu in kot tak je proglašen za nacionalni park narave. Hotel se nahaja 20m od morja, na eni najbolj atraktivnih lokacij na Jadranu. Neposredno ob hotelu je na novo urejena kamnita plaža (možnost ležalnikov in senčnikov).

 HOTELSKA PONUDBA: recepcija, menjalnica, internet kavarna, aperitiv bar, restavracija s teraso in prekrasnim pogledom na morje, dalmatinska konoba z bogatim izborom dalmatinskih specialitet, hotelska marina, potapljaški center s šolo potapljanja, ekskluzivni piano bar, fitness, jacuzzi, savna.

 V hotelu ali v bližini hotela je možen: najem koles, skuterjev, avtomobilov, kajakov in čolnov. Možni so tudi razni organizirani izleti

Za Vas smo pripravili izredno zanimiv program za samo 349 EUR po osebi v dvoposteljni sobi s pogledom na morsko stran pri minimalno vsaj 44 potnikih v avtobusu.

 

Možnost brezobrestnega obročnega plačevanja!

SOBA 1/2 (+1) STANDARD: Vse standardne sobe so opremljene s: klimo, SAT TV, hladilnikom, sefom, telefonom in kopalnico s tušem, fenom za lase. Vse imajo pogled na morsko stran.

CENA VKLJUČUJE: Prevoz z avtobusom turistične kategorije po hrvaški avtocesti z vključenimi cestninami in taksami do Splita in nazaj, prevoz s trajektom Split-Lastovo-Split, pozdravna pijača, 7x polpenzion v hotelu (samopostrežni zajtrk in strežena večerja s solatnim bifejem, vodeni planinski izleti PD Velenje z vključenimi avtobusnimi vožnjami, kjer bo to potrebno. Vsak večer živa glasba z animacijo. RELAXOVEGA predstavnika / animatorja (24 UR NA DAN).

 POPUSTI: Za lastni prevoz 35 EUR na osebo. Odrasla oseba na dodatnem ležišču 10%.

DOPLACILA: Turistična taksa 1,20 EUR po osebi na dan, enoposteljna soba 70 EUR. Soba z balkonom ali teraso in pogledom na morsko stran 10 EUR na osebo za 7 dni.

ODPOVEDNI RIZIKO: 5% na paketno ceno za primer nepričakovanega poslabšanja zdravstvenega stanja, kar zavarovancu onemogoča potovanje. Če imate vplačan odpovedni riziko, vam v primeru stornacije vrnemo vrednost celotnega aranžmaja, v kolikor odpovednega rizika nimate nosite stroške stornacije po splošnih pogojih.

 prijave zbira: RELAX TURIZEM d.d., Nevenka ŠVENER mob.: (041) 725 130,

E-mail: svener.nevenka@relax.si


Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo viden.

Podatki za plačilo z uporabo plačilnega naloga UPN: 

Prejemnik: Planinsko društvo Velenje, Prešernova cesta 22/d, 3320 Velenje
IBAN: SI56 6100 0001 2265 609 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Koda namena: OTHR
Namen: Planinarjenje po otokih - Lastovo
Znesek (€):